ITE EDIFICIS BARCELONA

L’ ITE Edificis Barcelona , ​​l ‘Inspecció Tècnica d’Edificis a Barcelona, ​​serveix en primer lloc per valorar l’estat de conservació general dels diversos elements constructius de l’edifici. A més serveix de guia per impulsar els futurs treballs de manteniment de l’edifici. Finalment serveix per conèixer com funciona l’accessibilitat al edifici, la sostenibilitat i en conseqüència et direm com millorar-la.

És possible que si ets propietari d’un edifici o president d’una comunitat de propietaris, vius a Catalunya i el teu edifici té més de 45 anys hagis rebut recentment una carta ITE de l ‘Agència de l’ habitatge de Catalunya. Això és a causa que l’Agència ha arrencat una campanya informativa, recordant l’obligatorietat de realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE). Fes clic aquí per veure la carta.

A la carta ITE que has rebut, és especialment rellevant el termini de 4 mesos que ens dóna per fer l’ ITE. Per tant convé que iniciïs ja la contractació o planificació de la teva ITE Edificis Barcelona o a qualsevol altra localitat, treballem a tot Catalunya. Fes-ho omplint amb les teves dades aquest senzill formulari.

Si tens més dubtes amb la carta ITE o la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), visita la nostra pagina on pots gaudir de tot el contingut; vídeos, manuals per descarregar i molta informació sobre la ITE.

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST

Has d'acceptar la nostra política Protecció de Dades

4 + 12 =

A qui ens dirigim?

 

 • Comunitats de propietaris
 • Administradors de finques
 • Propietats verticals
 • Particulars
 • Associacions veïnals
 • Juntes d’obres
 • Arquitectes i Arquitectes Tècnics

QUE OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Encantada con la profesionalidad y el trato recibido por CATALUNYA ITE, además de la rapidez y la atención. En especial el trato con Raúl un chico encantador, muy educado y muy profesional. Sin duda muy recomendables.

Eva Ruiz

Eficientes, rápidos y solventes. Entregaron el informe súper rápido (menos de 2 días) y solucionaron todas las dudas que teníamos. Estamos satisfechos con su trabajo.

Jesus Amadeo Martin Gonzalez

Muy profesionales, y rápidos en acudir al edificio y darnos el informe. Puntuales, amables y resolutivos. Sin duda, si necesitara otra Ite o alguien me pregunta, los recomiendo 100%.

Laura Fernández

Profesionalidad y experiencia: son expertos en la realización de informes ITE y su tramitación. Cumplen con los plazos.

Jose Castilla

Profesionalidad y rapidez. Hemos contratado 2 Inspecciones y siempre acabamos satisfechos. Además la atención y el trato un 10. Te resuelven todas las dudas y son muy eficaces.

Genís Alarcos

Contratamos los servicios de Catalunya ITE para nuestro edificio en Hospitalet.
Excelente trato con la comunidad cuando vinieron, profesionales. Entregaron el Informe en un tiempo record y nos asesoraron sobre los trabajos de mantenimiento a realizar.
Empresa recomendable, volveremos a realizar la próxima Inspección con ellos.

Carles Sirvan

Presupuesto e inspección de muy rápida ejecución.

 

Cesar Diaz

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE L’ INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS

Quan ha de passar l’ Inspecció Tècnica (ITE) meu edifici plurifamiliar   

 • Quan compleixi 45 anys d’antiguitat i fins al 31 de desembre del mateix any.* Recomanem planificar-la amb temps d’antelació i no esperar a l’últim trimestre de l’any per passar-la.

 

ALTRES casos en què s’ha de passar la ITE obligatòriament:

 • Si l’edifici ha d’acollir-se a subvencions o ajuts públics per a la rehabilitació, qualssevol que sigui l’any de construcció. 
 • Si les ordenances municipals o programes locals així ho determinen.
 • Excepcionalment, a requeriment de l ‘Agència de l’Habitatge de Catalunya o l’Ajuntament del municipi on estigui ubicat l’edifici.

Quan ha de passar l’ Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) la meva casa

 • Cases construïdes a partir de 1975 L’any que compleixin 45 anys d’antiguitat

Si la teva casa disposa de cèdula d’habitabilitat vigent i et toca passar l’ ITE segons marca les dates del quadre anterior, no tens obligació de passar la ITE fins que la teva cèdula caduqui. Una vegada caduqui, hauràs de passar la ITE obligatòriament.

Estan excloses de passar la ITE les cases, l’edificació principal de les quals estigui separada 1,5 metres o més de la via pública, zones d’ús públic o finques adjacents.
 

Quan he de realitzar obligatòriament el CEE al meu edifici, casa o habitatge?

 • Si l’edifici, casa o habitatge ha d’acollir-se a subvencions o ajudes públiques per a la rehabilitació.
 • Si l’edifici, casa o habitatge s’ha llogar, vendre o realitzar alguna transacció patrimonial que comporti canvi de titularitat.

Tramitació de subvencions, passos a seguir.

Disposem d’un Departament propi especialitzat en tramitació de subvencions, amb un percentatge d’expedients aprovats de més del 95%. Els passos previs obligatoris abans de tramitar la subvenció d’obres són els següents

 • Realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE)
 • Realitzar el Certificat Energètic de l’Edifici (CEE)

Amb la ITE i la CEE que realitzem en tan sol 48hores, ja podem començar a tramitar la subvenció d’obres. El Servei on englobem la realització de la ITE, la realització del CEE i la tramitació de la subvenció, ho cridarem PACK COMPLET i podràs sol·licitar-ho en el nostre Formulari de sol·licitud de pressupostos existents en el Menú principal de la nostra web o fent clic al següent enllaç.

Contractant el PACK COMPLET, garantim la realització de l’ ITE en 48 hores, posant-nos a disposició en aquest temps record a poder tramitar la teva subvenció. Igualment és compatible la possibilitat que et tramitem la Subvenció si ja tens algun o tots els passos previs (ITE+CEE) realitzats.

 

Actualitat de Catalunya ITE · ITE Edificis Barcelona

L’actualitat, notícies i novetats del sector de la Inspecció Tècnica d’Edificis recollides per a tu.

ITE Barata

TODO LO QUE TIENES QUE SABER SOBRE LOS PELIGROS DE CONTRATAR UNA ITE BARATA Actualmente nos están llegando muchos casos de Comunidades perjudicadas por malas Inspecciones o malas practicas en las Inspecciones. El motivo de este articulo, como empresa...

read more

ITE Generalitat

GUIA ITE GENERALITAT. TODO LO QUE TIENES QUE SABER SOBRE LA ITE EN CATALUNYA En Catalunya ITE, como empresa especializada en Inspección Técnica de Edificios que somos, estamos recibiendo muchas consultas acerca de la ITE Generalitat. Recordar que la...

read more

10 Consejos para pasar la ITE

10 Consejos para pasar la ITE ¿Has de pasar en algún momento la Inspección Técnica de Edificios?, ¿sabes como mantener tu edificio para evitar sustos en la Inspección?, ¿quieres mejorar la conservación del edificio en general?. Te vamos a dar 10 consejos...

read more

Carta ITE Habitatge

CARTA ITE AGENCIA HABITATGE DE CATALUNYA Es posible que si eres propietario de un edificio o presidente de una comunidad de propietarios , vives en Catalunya y tu edificio tiene mas de 45 años hayas recibido recientemente una carta ITE de l' Agència de l' habitatge de...

read more

Exposats a l’amiant

Vivim envoltats de fibres d’amiant, un element cancerigen que els pròxims vint anys causarà 60.000 morts a Espanya i unes 500.000 a Europa.

read more

Ni Obama, ni Hillary, ni Trump, Catalunya ITE

Obama no ho ha posa't en marxa durant 8 anys de president. Hillary Clinton i Donald Trump no s'han atrevit a prometre-ho en campanya. Ara Catalunya ITE ho fa realitat, et tornem els diners en cas de no assolir la subvenció.   I MOLT MÉS...   ITE Realitzada I lliurada...

read more

La nostra seu és aquí a L’Hospitalet de Llobregat

La ITE de edificios en Barcelona

C/Natzaret nº 4B, · Tel. 93 533 70 09

08902 Hospitalet de Llobregat BARCELONA

ITE Barcelona

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Vull demanar-te
que et subscriguis a la nostra llistes de clients per rebre CONTINGUT EXCLUSIU, OFERTES EN CURSOS I PRODUCTES que només ho comparteixo per email i que d'altra manera no podries accedir-hi.

Aceptar política de Protecció de Dades

You have Successfully Subscribed!

Share This