Subvencions per obres – Ajudes a la rehabilitació d’ edificis

Tramitació de subvencions per a obres a Barcelona, passos a seguir.

Disposem d’un Departament propi especialitzat en tramitació de subvencions per a obres a Barcelona, amb un percentatge d’expedients aprovats de més del 95%. A més ara treballem a ÈXIT, sinó aconseguir la subvenció per al teu edifici, et tornem els diners.

El pas previ obligatori abans poder accedir a qualsevol subvenció és realitzar aquests 2 passos: 1- Realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE) 2- Realitzar el Certificat Energètic de l’Edifici (CEE). Un cop realitzada la ITE i la CEE, ens trobem en disposició d’iniciar la tramitació de la subvenció per a obres. El Servei on englobem la realització de la ITE, la realització del CEE i la tramitació de la subvenció per a obres, l’anomenarem PACK COMPLET i podràs sol·licitar-fent clic en el següent enllaç.

Per tant,  contractant el PACK COMPLET, garantim la realització de la ITE i CEE en 48 hores, posant-nos en aquest temps record a tramitar la subvenció per a obres.

Tanmateix és compatible la possibilitat d’encarregar només el servei de la subvenció d’obres, si ja tens algun o tots els passos previs (ITE + CEE) realitzats.

SOL.LICITA PRESSUPOST

 

Subvencions per a obres a Barcelona

Tramitació de subvencions

 

La rehabilitació és una eina clau per abordar desigualtats socials i millorar la qualitat de vida de les persones. És per això que el Consorci de l’Habitatge de Barcelona, impulsa una nova convocatòria de subvencions per a obres, per tal de continuar impulsant la rehabilitació d’edificis d’ús residencial, fomentant l’accessibilitat, salut i estalvi energètic.

 

Conseqüentment un manteniment deficient dels habitatges afecta negativament la salut dels veïns/es i finalment provoca la pèrdua de qualitat de l’espai públic. És per tot això, que el Consorci d’Habitatge de Barcelona impulsa aquesta nova convocatòria.

Subvenciones para obras en Barcelona

 

Subvencions per a obres en edificis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Tramitació de subvencions


Subvencions per a obres en edificis d’ús residencial de l‘Àrea Metropolitana de Barcelona. Termini d’admissió de sol·licituds d’Informes d’Idoneïtat tancat el 24 d’octubre de 2016.L’ objectiu és oferir un programa de subvencions a fons perdut per a la rehabilitació d’edificis, en primer lloc per impulsar l’activitat econòmica en el sector de la construcció. Un altre dels objectius és mantenir en bon estat el parc d’habitatge dels municipis. Amb aquests ajuts, especialment rellevant és també la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones.

Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans

 

Amb Catalunya ITE tot són avantatges

Presupuesto ITE Barcelona-15% DESCOMPTE Sol·licitant Pressupost Online

REP el pressupost en 1 MINUT

 

 

  • Rep el PRESSUPOST ONLINE al moment
  • Tria DIA i HORARI de la teva Inspecció
  • Contractació Online EN NOMÉS 3 PASSOS
  • Rep l’ INFORME EN 48h / 72h
  • ZONA CLIENT amb els Documents, Factures
  • Organitzem la ITE mitjançant FULLS D’AVISOS
  • PAGAMENTS amb Targeta, Transferència o Paypal
  • SISTEMA D´ALERTES abans que caduqui l’ ITE