Raul Morlans

CEO de Catalunya Ite

El sector de la inspecció tècnica ha experimentat un important auge els últims anys i, tanmateix, continua creixent de manera imparable. A més, implica de ple els propis ciutadans en la seva responsabilitat sobre la conservació dels edificis, els professionals de l’arquitectura, els administradors de finques i les administracions locals i autonòmiques.

Ens sembla imprescindible, per tant, dotar els ciutadans d’un servei integral que resolgui en 24h / 48h la inspecció tècnica i la certificació energètica, que avui van estretament lligades. A banda d’això, creiem que no podem ignorar la projecció social dels nostres serveis, és a dir, sentir que ajudem les persones. Per aquest motiu, disposem del nostre Departament Especialista en la Tramitació de Subvencions d’Obres, que assoleix un 95% d’expedients aprovats.

Un altre dels nostres motors és la voluntat d’aportar la nostra modesta ajuda al sector professional a través de la formació, especialment pel que fa a les formacions destinades al col.lectiu d’administradors de finques. Moltes empreses del sector han trobat a Catalunya ITE el suport formatiu necessari per complementar els seus coneixements.

No obstant això, malgrat tot l’esforç que hem realitzat, creiem que no és suficient. El sector i tots els agents implicats hem de treballar més units que mai: la nostra salut i la dels nostres edificis estan en joc.”

 

Quan ha de passar la
Inspecció Tècnica (ITE)
meu edifici?

Quan ha de passar la Inspecció Tècnica (ITE) meva casa unifamiliar?

Quan he de realitzar obligatòriament el Certificat Energètic (CEE)?

Tramitacions de subvencions. Quins passos he de seguir?

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Vull demanar-te
que et subscriguis a la nostra llistes de clients per rebre CONTINGUT EXCLUSIU, OFERTES EN CURSOS I PRODUCTES que només ho comparteixo per email i que d'altra manera no podries accedir-hi.

Email:
Nom:

You have Successfully Subscribed!

Share This