Subvencions ITE Barcelona – Ajudes a la rehabilitació d’ edificis

Tramitació de subvencions per edificis d’ ús residencial, passos a seguir.

Disposem d’un Departament propi especialitzat en tramitació de subvencions, amb un percentatge d’expedients aprovats de més del 95%. A més ara treballem a ÈXIT, sinó aconseguir la subvenció per al teu edifici, et tornem els diners.

Els passos previs obligatoris abans de tramitar les ajudes a la rehabilitació són els següents:

  • Realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE)
  • Realitzar el Certificat Energètic de l’Edifici (CEE)

Amb l’ITE i la CEE que realitzem en tan sols 24h / 48h, ja podem iniciar la tramitació de la subvenció d’obres. El Servei on englobem la realització de la ITE, la realització del CEE i la tramitació de la subvenció, l’anomenarem PACK COMPLET i podràs sol·licitar-lo en el  Formulari de sol·licitud de pressupostos existents al menú principal de la nostra web o fent click al següent enllaç .

Contractant el PACK COMPLET, garantim la realització de la ITE i CEE en 24h / 48h, posant-nos a disposició en aquest temps record a  tramitar la teva subvenció.

Igualment és compatible la possibilitat que et tramitem la Subvenció si ja tens algun o tots els passos previs (ITE + CEE) realitzats.

 

Sol-licita pressupost  per tramitar la Subvenció aquí.

Ajudes a la rehabilitació d’edificis a Barcelona

Tramitació de subvencions

La rehabilitació és una eina clau per abordar desigualtats socials i millorar la qualitat de vida de les persones. És per això que des del Consorci de l’Habitatge de Barcelona s’impulsa una nova convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació, per tal de continuar impulsant la rehabilitació d’edificis d’ús residencial, fomentant l’accessibilitat, salut i estalvi energètic.

El manteniment deficient dels habitatges afecta negativament la salut dels veïns i veïnes, contribueix al deteriorament dels edificis i  provoca la pèrdua de qualitat de l’espai públic i, per tant, de qualitat de vida de la comunitat.

És per tot això, que el Consorci d’Habitatge de Barcelona impulsa aquesta nova convocatòria.

Ayudas rehabilitación edificios

Tota la informació relativa als ajuts de rehabilitació d’Edificis a Barcelona les trobaràs fent click aquí

Ajudes a la rehabilitació d’edificis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

   Tramitació de subvencions


Ajudes per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i habitatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Termini d’admissió de sol·licituds d’Informes d’Idoneïtat tancat el 24 d’octubre del 2016.
L’objectiu és oferir un programa de subvencions a fons perdut per a la rehabilitació d’edificis i d’habitatges privats, per tal d’impulsar l’activitat econòmica en el sector de la construcció, per mantenir en bon estat el parc d’habitatge dels municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans

Tota la informació relativa als ajuts a la rehabilitació d’edificis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona les trobaràs fent click aquí

SOL-LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Share This