ESTE 2016, CATALUNYA ITE, TE LO PONE A HUEVO

– Porque te devolvemos si o si, mediante subvención especial, el 80% del importe del coste de la ITE y CEE*. ¿Alguien te  da esto?
– Porque disponemos de Departamento de Subvenciones, especialista en la tramitación de subvenciones.
– Porque realizamos y entregamos la ITE y la CEE en 48 horas.
– Porque por tanto, en 48 horas empezamos con los trámites de la Subvención.
– Porque ofrecemos un amplio abanico de posibilidades de Subvención y disponemos del conocimiento para realizar temas especiales:
Cohesión social
Conjuntos de especial interés
Subvención de la ITE i la CEE al 80%
Subvención de la ITE i CEE al 100%.

– Perquè simplifiquem i agilitzem el treball dels Administradors, únic dia de recollida i firma de tota la documentació.
– Perquè la subvenció es un treball d’ equip, que ha d’ estar molt coordinat entre els 5 tècnics participants, Tècnic Especialista en Subvencions, Director de l’ obra, Tècnic del Districte, Tècnic de Paisatge Urbà i l’Administrador de Finques. Convoquem i organitzem totes les reunions necessàries pel bon funcionament de l’ expedient.
– Perquè les subvencions fracassen degut al maremàgnum de dates i terminis que s’han de lligar. Realitzem el control total de totes les dates i caducitats de la documentació i processos intervinents . (Idoneïtat tècnica, carta de pagament de la llicencia, llicencia (Immediata o Diferida), termini d’inici, termini d’entrada d’ expedient de subvenció, termini d’inici d’obra segons Informe Tècnic, termini de finalització d’obra Municipal, termini de presentació del final d’ obra en paisatge Urbà).
– Perquè el nostre servei es un complement, mai una competència respecte dels Arquitectes i Arquitectes tècnics especialistes en Direcció d’Obra. En aquest sentit, actualment part important de la nostra cartera de clients són tècnics.

Porque si has llegado hasta aquí y no has muerto en el intento, ahora ya sabes que te lo ponemos a huevo, escríbenos a info@catalunyaite.es y hagamos juntos la mejor tortilla

Share This

Comparte

Comparte este post con tus amigos!