Catalunyaite.es té la seva seu en C/ Marcus *Porcius,1 (Ed. BCIN) , Polígon Les Guixeres de BADALONA i figura inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom , foli , fulla nº, inscripció , amb el Nombre d’Identificació Fiscal 44.199.683.P.

> El domini en Internet www.catalunyaite.es és titularitat de la mateixa.

En la web s’informa als usuaris sobre temes relacionats amb l’activitat de l’empresa i la seva ubicació, a més de permetre la sol·licitud d’informació ampliada previ registre de les dades mínimes de l’usuari sol·licitant.

> L’ús d’aquesta pàgina web atribuïx la condició d’usuari de la pàgina web i implica l’acceptació sense reserves de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en el moment que l’usuari accedeixi a la web.

> La pagina web pot ser visitada lliurement pels usuaris, corresponent a aquest la responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la mateixa.

> L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb aquest Avís Legal i amb les instruccions i reglaments d’ús, a més d’amb la moral i els bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. En aquest mateix sentit l’usuari s’abstindrà d’utilitzar els serveis i la informació amb fins il·lícites, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

> Catalunyaite.es es reserva el dret d’actualitzar el contingut de la pàgina web i eliminar-los, així com limitar i impedir l’accés, ja sigui temporalment o de forma definitiva, sense notificació prèvia.

> La reproducció, còpia, ja sigui total o parcial, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web sense haver obtingut l’expressa autorització de l’empresa és una infracció que pot estar castigada per la legislació vigent.

> Catalunyaite.es rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en *paginas web no elaborades sota la seva tutela i especialment sobre els continguts dels possibles enllaços publicats en el seu *pagina web.

Catalunyaite.es queda eximida de responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions, de la publicitat i de les opinions facilitades pels usuaris de la pàgina web i no es fa responsable de cap manera dels continguts, informacions o imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats per la mateixa.

×

¡Hola, soy Raúl! ¿En que te puedo ayudar? Escríbeme por Whatsapp

Hola, sóc Raúl! En què et puc ajudar? Escriu-me per Whatsapp

×