ITE BARCELONA

ITE BARCELONA

La guia definitiva per conèixer el preu de la ITE a Barcelona · Inspecció Tècnica d’Edificis a Barcelona

Per conèixer el preu de l’ITE a Barcelona, has de saber que la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), és un tràmit obligatori per Llei des de 2010, és per tant d’obligat compliment. L’ha de realitzar un arquitecte, arquitecte tècnic o un Enginyer de l’edificació. Per realitzar la ITE d’Edificis a Barcelona, o qualsevol altre població de Catalunya, arribem a totes, comptem a Catalunya ITE amb Tècnics especialitzats, en conseqüència, la garantia d’un bon treball.
 

Un cop realitzada visita a l’edifici, garantim el lliurament de l’Informe i tramitació administrativa del mateix en 48 hores. Aquests terminis de tramitació tan àgils, permeten a les comunitats afrontar les següents etapes amb total comoditat, solvència i rapidesa. La Inspecció Tècnica ha de ser una ajuda, no un obstacle, per tant, t’ho posem fàcil i còmode.

Amb Catalunya ITE tot són avantatges

Presupuesto ITE Barcelona-15% DESCOMPTE Sol·licitant Pressupost Online

REP el pressupost en 1 MINUT

 

 

 • Rep el PRESSUPOST ONLINE al moment
 • Tria DIA i HORARI de la teva Inspecció
 • Contractació Online EN NOMÉS 3 PASSOS
 • Rep l’ INFORME EN 48h / 72h
 • ZONA CLIENT amb els Documents, Factures
 • Organitzem la ITE mitjançant FULLS D’AVISOS
 • PAGAMENTS amb Targeta, Transferència o Paypal
 • SISTEMA D´ALERTES abans que caduqui l’ ITE

Tens dubtes sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis a Barcelona?

Si tens més dubtes amb la carta ITE o la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), visita la nostra pàgina on pots gaudir de tot el contingut; vídeos, manuals per descarregar i molta informació sobre la ITE.

Saps les conseqüències d’una ITE favorable? ¿I d’una ITE desfavorable?

Una altra de les preguntes que ens feu amb més freqüència és al voltant de les Deficiències de les Inspeccions, terminis per reparar-les, quan la ITE és favorable, quan una ITE és desfavorable, com es qualifiquen les deficiències, què passa si tenim Deficiències Greus o Importants en la nostra ITE Barcelona. Descobreix-ho visitant la Guia definitiva sobre les deficiències ITE en els edificis, ITE favorable, ITE desfavorable.

Coneixes els riscos de contractar una ITE a baix preu?

Finalment comunicar-vos que ens estan arribant molts casos de Comunitats perjudicades per males Inspeccions o males pràctiques en les Inspeccions. Com a empresa independent especialitzada en Inspecció Tècnica d’Edificis, us alertem dels perills als quals us exposeu contractant una ITE barata o a baix preu. Empreses constructores, asseguradores i afins amb interessos posteriors a la Inspecció són el perill. Descobreix aquí els perills existents darrere d’una ITE a baix preu.

Vols saber l’antiguitat del teu edifici?

Has de saber, que de forma general, el teu edifici ha de passar la ITE quan compleixi 45 anys d’antiguitat. No has d’esperar a rebre cap carta ITE de l’Agència de l’Habitatge. Però potser, ara el que no saps és l’època de construcció de ledifici. És el dubte més freqüent que ens plantegeu, com conèixer l’antiguitat. Doncs bé, només heu d’omplir la direcció del vostre edifici al web de cadastre i us donarà una completíssima informació. Igualment has de saber, que en cas de dubte o disconformitat, pots acreditar l’edat del teu edifici mitjançant altres mitjans acceptats en Dret.

ESCRIU-NOS UN MAIL

info@catalunyaite.es

SOL·LICITA INFORMACIÓ

 935.337.009

¿COM ES CALCULA EL PREU DE L’ITE A BARCELONA?

Els preus de Catalunya ITE són presos com a referència dels preus públics marcats pel Diari Oficial de la Generalitat. No obstant això cada pressupost es realitza  personalitzat a la realitat de cada edifici. Per conèixer el preu de la ITE a Barcelona o altra localitat, com a norma general s’estableixen els següents criteris:

 • Tarifes de preus públics del Diari Oficial de la Generalitat.
 • Distància de l’edifici que ha de passar la ITE, tant en quilòmetres com en temps de desplaçament.
 • Volum de metres construïts de l’edifici.
 • Nombre d’entitats totals de l’edifici, com a resultat del nombre total de pisos i locals comercials existents.
 • Complexitat volumètrica de l’edifici.
 • Hores aproximades d’Inspecció que ens portarà a realitzar la ITE, en funció de totes les variables anteriors.

Sol·licita el preu de la teva ITE a Barcelona.

 

Experiència, comoditat, amabilitat dels nostres inspectors, professionalitat i entrega en 48 hores de l’informe. Súper especialistes per donar solucions al teu ITE a Barcelona a preu assequible.

QUE OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fantàstics. Ens va arribar el pressupost a l’instant. La contractació ens va resultar una experiència molt còmoda, vam triar fàcilment el dia de la visita. El servei molt bé, van resoldre tots els nostres dubtes i van lliurar la ITE al dia següent. Tenim tot el treball a la zona privada i ens resulta molt còmode accedir-hi en qualsevol moment. Els recomanem.

Francesc Puig

Encantada con la profesionalidad y el trato recibido por CATALUNYA ITE, además de la rapidez y la atención. En especial el trato con Raúl un chico encantador, muy educado y muy profesional. Sin duda muy recomendables.

Eva Ruiz

Catalunya ITE ens ha fet recentment la inspecció tècnica al nostre edifici i estem tots molt satisfets del resultat i de la professionalitat i alhora simpatia dels tècnics que l’han realitzada

Sandra Burgos

Contratamos los servicios de Inspección Técnica de Edificios para nuestro edificio de Barcelona con Catalunya ITE. Se encargaron de todo, organización de la ITE, perfecta atención y explicaciones previas. El día de visita puntuales y cumplieron con el horario que nos dieron a la comunidad. Muy atentos con los vecinos el día de la Inspección. Nos entregaron el Informe ITE 2 días después y nos asesoraron sobre los siguientes pasos a seguir. Muy contentos con ellos.

Sofia Font

Profesionalidad y experiencia: son expertos en la realización de informes ITE y su tramitación. Cumplen con los plazos.

Jose Castilla

Profesionalidad y rapidez. Hemos contratado 2 Inspecciones y siempre acabamos satisfechos. Además la atención y el trato un 10. Te resuelven todas las dudas y son muy eficaces.

Genís Alarcos

Presupuesto e inspección de muy rápida ejecución.

 

Cesar Diaz

Muy profesionales, y rápidos en acudir al edificio y darnos el informe. Puntuales, amables y resolutivos. Sin duda, si necesitara otra Ite o alguien me pregunta, los recomiendo 100%.

Laura Fernández

Eficientes, rápidos y solventes. Entregaron el informe súper rápido (menos de 2 días) y solucionaron todas las dudas que teníamos. Estamos satisfechos con su trabajo.

Jesus Amadeo Martin Gonzalez

Actualitat d’ ITE Barcelona · Catalunya ITE

L’actualitat, notícies i novetats del sector de la Inspecció Tècnica d’Edificis.

 
 
ITE Generalitat

ITE Generalitat

GUIA ITE GENERALITAT.TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE L'ITE A CATALUNYA A Catalunya ITE, com a empresa especialitzada en Inspecció Tècnica d'Edificis que som, estem rebent moltes consultes sobre la ITE Generalitat. Recordeu que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l...

read more
Com saber si un edifici ha passat la ITE

Com saber si un edifici ha passat la ITE

COMO SABER SI UN EDIFICIO HA PASADO LA ITE. CASOS REALES Y SOLUCIÓN En la actualidad estamos recibiendo muchas consultas, algunas personas llevan semanas intentándolo, sobre cómo saber si el edificio ha pasado la ITE. Como empresa especializada en...

read more
ITE Barata

ITE Barata

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE CONTRACTAR UNA ITE BARATA Actualment ens estan arribant molts casos de Comunitats perjudicades per males Inspeccions o males practiques en les Inspeccions. El motiu d'aquest article, com a empresa especialitzada...

read more
ITE Generalitat

ITE Generalitat

GUIA ITE GENERALITAT.TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE L'ITE A CATALUNYA A Catalunya ITE, com a empresa especialitzada en Inspecció Tècnica d'Edificis que som, estem rebent moltes consultes sobre la ITE Generalitat. Recordeu que la Generalitat de Catalunya,...

read more
10 Consejos para pasar la ITE

10 Consejos para pasar la ITE

10 Consejos para pasar la ITE ¿Has de pasar en algún momento la Inspección Técnica de Edificios?, ¿sabes como mantener tu edificio para evitar sustos en la Inspección?, ¿quieres mejorar la conservación del edificio en general?. Te vamos a dar 10 consejos para pasar la...

read more
Carta ITE Habitatge

Carta ITE Habitatge

CARTA ITE AGENCIA HABITATGE DE CATALUNYA És possible que si ets propietari d’un edifici o President d’una comunitat de propietaris, vius a Catalunya i el teu edifici té més de 45 anys hagis rebut recentment una carta ITE de l ‘Agència de l‘ habitatge de Catalunya....

read more
Exposats a l’amiant

Exposats a l’amiant

Vivim envoltats de fibres d’amiant, un element cancerigen que els pròxims vint anys causarà 60.000 morts a Espanya i unes 500.000 a Europa.

read more

La nostra seu és aquí

La ITE de edificios en Barcelona

C/Natzaret nº 4B, · Tel. 93 533 70 09

08902 Hospitalet de Llobregat BARCELONA

×

¡Hola, soy Raúl! ¿En que te puedo ayudar? Escríbeme por Whatsapp

Hola, sóc Raúl! En què et puc ajudar? Escriu-me per Whatsapp

×