Amb Catalunya ITE tot són avantatges

Presupuesto ITE Barcelona-15% DESCOMPTE Sol·licitant Pressupost Online

REP el pressupost en 1 MINUT

Has de passar la ITE del teu edifici?

Catalunya ITE t’ho posa fàcil!

Has de passar la ITE del teu edifici?

T’ho posem fàcil!

CATALUNYA ITE · ITE BARCELONA

La Inspecció Tècnica d’Edificis a Barcelona (ITE), serveix per valorar l’estat de conservació general dels diversos elements constructius de l’edifici. A més serveix de guia per impulsar els futurs treballs de manteniment de l’edifici. Finalment serveix per conèixer com és l’accessibilitat de l’edifici, la sostenibilitat i en conseqüència et direm com millorar-la.

És possible que si ets propietari d’un edifici o President d’una comunitat de propietaris, vius a Catalunya i el teu edifici té més de 45 anys hagis rebut recentment una carta ITE de l Agència de l habitatge de Catalunya. Això és degut a que l’Agència ha arrencat una campanya informativa, recordant l’obligatorietat de realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE). Fes clic aquí per veure la carta. A la carta ITE que has rebut, és especialment rellevant el termini de 4 mesos que ens dóna per fer la ITE. Per tant, convé que iniciïs ja la contractació o planificació de la teva ITE Barcelona.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Has d'acceptar la nostra política Protecció de Dades

6 + 8 =

✅ Tens dubtes sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis a Barcelona?

Si tens més dubtes amb la carta ITE o la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), visita la nostra pàgina on pots gaudir de tot el contingut; vídeos, manuals per descarregar i molta informació sobre la ITE.

✅❌Saps les conseqüències d’una ITE favorable? ¿I d’una ITE desfavorable?

Una altra de les preguntes que ens feu amb més freqüència és al voltant de les Deficiències de les Inspeccions, terminis per reparar-les, quan la ITE és favorable, quan una ITE és desfavorable, com es qualifiquen les deficiències, què passa si tenim Deficiències Greus o Importants en la nostra ITE Barcelona. Descobreix-ho visitant la Guia definitiva sobre les deficiències ITE en els edificis, ITE favorable, ITE desfavorable.

⚠️ Coneixes els riscos de contractar una ITE a baix preu?

Finalment comunicar-vos que ens estan arribant molts casos de Comunitats perjudicades per males Inspeccions o males pràctiques en les Inspeccions. Com a empresa independent especialitzada en Inspecció Tècnica d’Edificis, us alertem dels perills als quals us exposeu contractant una ITE barata o a baix preu. Empreses constructores, asseguradores i afins amb interessos posteriors a la Inspecció són el perill. Descobreix aquí els perills existents darrere d’una ITE a baix preu.

🏠 Vols saber l’antiguitat del teu edifici?

Has de saber, que de forma general, el teu edifici ha de passar la ITE quan compleixi 45 anys d’antiguitat. No has d’esperar a rebre cap carta ITE de l’Agència de l’Habitatge. Però potser, ara el que no saps és l’època de construcció de ledifici. És el dubte més freqüent que ens plantegeu, com conèixer l’antiguitat. Doncs bé, només heu d’omplir la direcció del vostre edifici al web de cadastre i us donarà una completíssima informació. Igualment has de saber, que en cas de dubte o disconformitat, pots acreditar l’edat del teu edifici mitjançant altres mitjans acceptats en Dret.

A qui ens dirigim?

 1. Comunitats de propietaris
 2. Administradors de finques
 3. Propietats verticals
 4. Particulars
 5. Gestors de patrimoni
 6. API’S
 7. Arquitectes i Arquitectes Tècnics

Fantàstics. Ens va arribar el pressupost a l’instant. La contractació ens va resultar una experiència molt còmoda, vam triar fàcilment el dia de la visita. El servei molt bé, van resoldre tots els nostres dubtes i van lliurar la ITE al dia següent. Tenim tot el treball a la zona privada i ens resulta molt còmode accedir-hi en qualsevol moment. Els recomanem.

Francesc Puig

Profesionalidad y experiencia: son expertos en la realización de informes ITE y su tramitación. Cumplen con los plazos.

Jose Castilla

Presupuesto e inspección de muy rápida ejecución.

Cesar Diaz

Catalunya ITE ens ha fet recentment la inspecció tècnica al nostre edifici i estem tots molt satisfets del resultat i de la professionalitat i alhora simpatia dels tècnics que l’han realitzada

Sandra Burgos

Contratamos los servicios de Inspección Técnica de Edificios para nuestro edificio de Barcelona con Catalunya ITE. Se encargaron de todo, organización de la ITE, perfecta atención y explicaciones previas. El día de visita puntuales y cumplieron con el horario que nos dieron a la comunidad. Muy atentos con los vecinos el día de la Inspección. Nos entregaron el Informe ITE 2 días después y nos asesoraron sobre los siguientes pasos a seguir. Muy contentos con ellos.

Sofia Font

Nos dieron confianza desde el primer momento al ser Empresa especializada. Nos gustó mucho el sistema de presupuesto que nos llegó al momento. La contratación fue sencilla al ser con CITA online y la forma de pago. Muy amables durante la visita y nos dieron explicaciones detalladas sobre todas las dudas. El Informe ITE lo enviaron rápidamente y todo muy serio. Repetiremos.

Carmen Doval

Encantada con la profesionalidad y el trato recibido por CATALUNYA ITE, además de la rapidez y la atención. En especial el trato con Raúl un chico encantador, muy educado y muy profesional. Sin duda muy recomendables.

Eva Ruiz

Muy profesionales, y rápidos en acudir al edificio y darnos el informe. Puntuales, amables y resolutivos. Sin duda, si necesitara otra Ite o alguien me pregunta, los recomiendo 100%.

Laura Fernández

Eficientes, rápidos y solventes. Entregaron el informe súper rápido (menos de 2 días) y solucionaron todas las dudas que teníamos. Estamos satisfechos con su trabajo.

Jesus Amadeo Martin Gonzalez

Profesionalidad y rapidez. Hemos contratado 2 Inspecciones y siempre acabamos satisfechos. Además la atención y el trato un 10. Te resuelven todas las dudas y son muy eficaces.

Genís Alarcos

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS (ITE)

Quan ha de passar la ITE el meu edifici plurifamiliar?

 • Quan compleixi 45 anys d’antiguitat i fins al 31 de desembre del mateix any.

*Recomanem planificar-la amb temps d’antelació i no esperar a l’últim trimestre de l’any per passar-la.

 

ALTRES casos en què s’ha de passar la ITE obligatòriament:

 • Si l’edifici ha d’acollir-se a subvencions o ajuts públics per a la rehabilitació, sigui quin sigui l’any de construcció.
 • Si les ordenances municipals o programes locals així ho determinen.
 • Excepcionalment, a requeriment de l Agència de l’Habitatge de Catalunya o l’Ajuntament del municipi on estigui ubicat l’edifici.

Quan ha de passar la ITE casa meva unifamiliar?

 • Cases construïdes a partir de 1975, l’any que compleixin 45 anys d’antiguitat

Si la teva casa disposa de cèdula d’habitabilitat vigent i et toca passar la ITE, no tens obligació de passar la ITE fins que la cèdula caduqui. Un cop caduqui, haureu de passar la ITE obligatòriament.

Estan excloses de passar la ITE les cases, quan l’edificació principal estigui separada 1,5 metres o més de la via pública, zones d’ús públic o finques adjacents.

Quan he d’realitzar obligatòriament el CEE en el meu edifici, casa o habitatge?

 • Si l’edifici, casa o habitatge ha d’ acollir-se a subvencions o ajuts públics per a la rehabilitació.
 • Si l’edifici, casa o habitatge s’ha llogar, vendre o fer alguna transacció patrimonial que comporti canvi de titularitat.

Actualitat de Catalunya ITE

L’actualitat, notícies i novetats del sector de la Inspecció Tècnica d’Edificis

¿Se puede comprar un piso sin ite?

¿Se puede comprar un piso sin ite?

¿SE PUEDE COMPRAR UN PISO SIN ITE?Cuando nos encontramos en pleno proceso de compra o venta de una vivienda, surgen muchísimas dudas, pero una de las más frecuentes es saber si se puede comprar un piso sin ITE. Vamos a tratar de ayudarte de la forma más objetiva...

read more
La ITE no es un examen. Sobrevivir a una ITE Desfavorable

La ITE no es un examen. Sobrevivir a una ITE Desfavorable

LA ITE NO ES UN EXAMEN. TODO LO QUE TIENES QUE SABER SOBRE COMO SOBREVIVIR A UNA ITE DESFAVORABLE.Hemos crecido casi desde niños con ciertas convicciones muy claras. Una de ellas es la diferencia entre el Aprobado y el Suspenso. Y ha funcionado así desde que el...

read more
Qui paga la ITE

Qui paga la ITE

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE QUI PAGA LA ITESaber qui paga la ITE pot semblar en teoria un tema senzill, però no ho és. A continuació us parlarem de casos reals, que ens succeeixen com a empresa dedicada de manera exclusiva a la realització d'Inspecció Tècnica...

read more
Quien paga la ITE

Quien paga la ITE

TODO LO QUE DEBES SABER SOBRE QUIÉN PAGA LA ITESaber quién paga la ITE puede parecer en teoría un tema sencillo, pero no lo es. A continuación os hablaremos de casos reales, que nos suceden como empresa dedicada de forma exclusiva a la realización de Inspección...

read more
ITE Generalitat

ITE Generalitat

GUIA ITE GENERALITAT.TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE L'ITE A CATALUNYAA Catalunya ITE, com a empresa especialitzada en Inspecció Tècnica d'Edificis que som, estem rebent moltes consultes sobre la ITE Generalitat. Recordeu que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l...

read more
Com saber si un edifici ha passat la ITE

Com saber si un edifici ha passat la ITE

COMO SABER SI UN EDIFICIO HA PASADO LA ITE. CASOS REALES Y SOLUCIÓNEn la actualidad estamos recibiendo muchas consultas, algunas personas llevan semanas intentándolo, sobre cómo saber si el edificio ha pasado la ITE. Como empresa especializada en Inspección Técnica de...

read more
ITE Barata

ITE Barata

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE CONTRACTAR UNA ITE BARATAActualment ens estan arribant molts casos de Comunitats perjudicades per males Inspeccions o males practiques en les Inspeccions. El motiu d'aquest article, com a empresa especialitzada en Inspecció...

read more
ITE Generalitat

ITE Generalitat

GUIA ITE GENERALITAT.TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE L'ITE A CATALUNYA A Catalunya ITE, com a empresa especialitzada en Inspecció Tècnica d'Edificis que som, estem rebent moltes consultes sobre la ITE Generalitat. Recordeu que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l...

read more
×

¡Hola, soy Raúl! ¿En que te puedo ayudar? Escríbeme por Whatsapp

Hola, sóc Raúl! En què et puc ajudar? Escriu-me per Whatsapp

×