CARTA ITE AGENCIA HABITATGE DE CATALUNYA

És possible que si ets propietari d’un edifici o President d’una comunitat de propietaris, vius a Catalunya i el teu edifici té més de 45 anys hagis rebut recentment una carta ITE de l Agència de l habitatge de Catalunya. Això és degut a que l’Agència ha arrencat una campanya informativa, recordant l’obligatorietat de realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE)

Aquesta Inspecció ITE valora l’estat de conservació general de l’edifici i en serveix de guia per impulsar els futurs treballs de manteniment de l’edifici. A més serveix per conèixer com funciona l’accessibilitat de l’edifici, la sostenibilitat i en conseqüència et direm com millorar-la.

A la carta ITE que has rebut, és especialment rellevant el termini de 4 mesos que ens dóna per fer la ITE. Per tant, convé que iniciïs ja la contractació o planificació de la teva ITE Barcelona. fes-ho sol·licitant el teu PRESSUPOST.

La carta ITE explica la Llei que regula la Inspecció Tècnica d’Edificis, el Decret 67/2015. Recull les sancions possibles que poden recaure en les propietats en cas d’incompliment de l’obligatorietat de realitzar la ITE, que és considerat falta greu segons la Llei. Finalment es recullen les sancions: van des dels 9.000 als 90.000 euros.

 

SOLUCIONA LA CARTA ITE AGENCIA HABITATGE REBUDA

Presupuesto ITE Barcelona-15% DESCOMPTE Sol·licitant Pressupost Online

REP el pressupost en 1 MINUT

Dóna resposta immediata a la carta ITE Agència Habitatge, rep pressupost Online instantani, t’ho farem arribar còmodament per email. A més pots triar còmodament el dia i horari de la Inspecció. Tingues en compte a més que Catalunya ITE és una empresa especialitzada en ITE, que realitza i entrega teu informe en tan sols 48 hores, un cop hem realitzat la visita a l’edifici. El teu problema el resolem de forma còmoda, fàcil i organitzada.

Visita la nostra pàgina exclusiva d’ITE Edificis a Catalunya: Videos, manuals de descàrrega sobre el manteniment d’edificis, preguntes freqüents … tot sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis ho tens en el nostre apartat d’ITE del nostre web.

Posem també a la vostra disposició el Decret complet de la ITE Agència Habitatge. Ara ja pots descarregar-lo, llegir-lo i resoldre tots els dubtes referents a la ITE Edificis a Catalunya.

Necessites passar la ITE Edificis a Catalunya?

A Catalunya ITE estem especialitzats en la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE). Som empresa especialitzada, una garantia de la feina ben feta. Realitzem la Inspecció, lliurem l’Informe en tan sols 48 hores i donem tot amb tot tipus d’explicacions a la comunitat per ajudar-los a arribar a la solució final, l’edifici en bones condicions.

Llegeix les nostres ressenyes favorables a Google, persones felices amb el treball realitzat en els seus edificis.

Saps quines són les deficiències ITE mes comuns i com es qualifiquen?

Arribat el moment de passar la ITE Edificis sorgeixen molts dubtes en relació als tipus deficiències ITE i la seva qualificació. Quan és favorable la ITE? Quan és la ITE desfavorable? Què he de fer si al meu edifici sorgeixen deficiències greus o importants?.

Anem a resoldre pas a pas tots els dubtes que ens plantegeu, a explicar-vos tots els tipus deficiències ITE i ensenyar-vos exemples pràctics. Gaudeix de la GUIA COMPLETA per entendre les deficiències dels Edificis. ¿Quan una ITE és favorable? ¿Quan és desfavorable?

Fantàstics. Ens va arribar el pressupost a l’instant. La contractació ens va resultar una experiència molt còmoda, vam triar fàcilment el dia de la visita. El servei molt bé, van resoldre tots els nostres dubtes i van lliurar la ITE al dia següent. Tenim tot el treball a la zona privada i ens resulta molt còmode accedir-hi en qualsevol moment. Els recomanem.

Francesc Puig

Nos dieron confianza desde el primer momento al ser Empresa especializada. Nos gustó mucho el sistema de presupuesto que nos llegó al momento. La contratación fue sencilla al ser con CITA online y la forma de pago. Muy amables durante la visita y nos dieron explicaciones detalladas sobre todas las dudas. El Informe ITE lo enviaron rápidamente y todo muy serio. Repetiremos.

Carmen Doval

Muy profesionales, y rápidos en acudir al edificio y darnos el informe. Puntuales, amables y resolutivos. Sin duda, si necesitara otra Ite o alguien me pregunta, los recomiendo 100%.

Laura Fernández

SOL·LICITA PRESSUPOST ONLINE

  • Rep el PRESSUPOST ONLINE al moment
  • Tria DIA i HORARI de la teva Inspecció
  • Contractació Online EN NOMÉS 3 PASSOS
  • Rep l’ INFORME EN 48h / 72h
  • ZONA CLIENT amb els Documents, Factures
  • Organitzem la ITE mitjançant FULLS D’AVISOS
  • PAGAMENTS amb Targeta, Transferència o Paypal
  • SISTEMA D´ALERTES abans que caduqui l’ ITE

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Has d'acceptar la nostra política Protecció de Dades

4 + 3 =

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)
×

¡Hola, soy Raúl! ¿En que te puedo ayudar? Escríbeme por Whatsapp

Hola, sóc Raúl! En què et puc ajudar? Escriu-me per Whatsapp

×