GUIA ITE GENERALITAT.
TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE L’ITE A CATALUNYA

A Catalunya ITE, com a empresa especialitzada en Inspecció Tècnica d’Edificis que som, estem rebent moltes consultes sobre la ITE Generalitat. Recordeu que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l Agència de l habitatge de Catalunya esta iniciant una campanya informativa per recordar l’obligatorietat de realitzar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE) als edificis que compleixin 45 anys.

El Decret és d’aplicació als edificis Unifamiliars o Plurifamiliars, on hi hagi l’ús d’habitatge, encara que en el mateix pugui existir un altre ús. La ITE Generalitat eximeix de passar la Inspecció Tècnica de l’Edifici, a aquells edificis unifamiliars quan l’ edificació principal estigui separada 1,5 metres de la via publica.

Una altra dels dubtes que principalment ens plantegeu és com poder saber l’edat del nostre edifici. Per conèixer l’edat de l’Edifici i saber si s’ha de fer o no s’ha de fer la ITE Generalitat, hem de prendre com a referència el Cadastre. La pàgina web del cadastre ofereix una àmplia informació sobre el nostre edifici:

 • Any de construcció.
 • Metres construïts de l’edifici.
 • Metres quadrats de cada pis o local i la part proporcional de metres quadrats comunitaris que li correspon.
 • Límits de la nostra edificació.
 • Composició volumètrica de l’edifici.
 • Plànols de situació i fotografies de la façana de l’edifici.

Has de passar la ITE del teu edifici?

T’ho posem fàcil!

Amb Catalunya ITE tot són avantatges

Presupuesto ITE Barcelona-15% DESCOMPTE Sol·licitant Pressupost Online

REP el pressupost en 1 MINUT

Com saber l’antiguitat del teu edifici?

Per saber en què any està construït el teu edifici, que és el dubte que més ens plantegeu, només has d’omplir la direcció del edifici en aquest apartat de la web de cadastre i us donarà una completíssima informació. Igualment has de saber, que en cas de dubte o disconformitat, pots acreditar l’edat del teu edifici mitjançant altres mitjans acceptats en Dret.

¿Quan he de passar la ITE encara que el meu edifici no tingui 45 anys?

Has de saber que hi ha uns supòsits en què, encara que l’ edifici no hagi complert 45 anys, hauràs igualment passar la ITE, te’ls expliquem a continuació, són els següents:

 • Si l’edifici es vol acollir a ajudes per al foment de la Rehabilitació (Subvencions per a obres).
 • Per requeriment municipal, encara que l’edifici no hagi complert 45 anys.

Saps que el que passa quan la ITE és favorable o quan és desfavorable?

Coneix molt més sobre la ITE Generalitat. Et convidem a descobrir quan una ITE és favorable, quan la ITE és desfavorable. Tots els supòsits que ens podem trobar a l’edifici quan realitzem la ITE, els tipus de deficiències, com es classifiquen i com l Agència de l’Habitatge resol els expedients en cada cas.

Descobreix fent click aquí la guia més completa per entendre les deficiències dels edificis, les ITES favorables i desfavorables, visita la nostra pàgina.

Necessites més informació sobre la ITE Generalitat?

Visita la nostra pàgina exclusiva d’ITE Edificis a Catalunya: Videos, manuals de descàrrega sobre el manteniment d’edificis, preguntes freqüents … tot sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis ho tens en el nostre apartat d’ITE del nostre web.

Posem també a la vostra disposició el Decret complet de la ITE Agència Habitatge. Ara ja pots descarregar-lo, llegir-lo i resoldre tots els dubtes referents a la ITE Edificis a Catalunya.

Necessites passar la ITE Edificis a Catalunya?

A Catalunya ITE estem especialitzats en la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE). Som empresa especialitzada, una garantia de la feina ben feta. Realitzem la Inspecció, lliurem l’Informe en tan sols 48 hores i donem tot amb tot tipus d’explicacions a la comunitat per ajudar-los a arribar a la solució final, l’edifici en bones condicions.

Llegeix les nostres ressenyes favorables a Google, persones felices amb el treball realitzat en els seus edificis.

 

Fantàstics. Ens va arribar el pressupost a l’instant. La contractació ens va resultar una experiència molt còmoda, vam triar fàcilment el dia de la visita. El servei molt bé, van resoldre tots els nostres dubtes i van lliurar la ITE al dia següent. Tenim tot el treball a la zona privada i ens resulta molt còmode accedir-hi en qualsevol moment. Els recomanem.

Francesc Puig

Nos dieron confianza desde el primer momento al ser Empresa especializada. Nos gustó mucho el sistema de presupuesto que nos llegó al momento. La contratación fue sencilla al ser con CITA online y la forma de pago. Muy amables durante la visita y nos dieron explicaciones detalladas sobre todas las dudas. El Informe ITE lo enviaron rápidamente y todo muy serio. Repetiremos.

Carmen Doval

Muy profesionales, y rápidos en acudir al edificio y darnos el informe. Puntuales, amables y resolutivos. Sin duda, si necesitara otra Ite o alguien me pregunta, los recomiendo 100%.

Laura Fernández

SOL·LICITA PRESSUPOST ONLINE

 • Rep el PRESSUPOST ONLINE al moment
 • Tria DIA i HORARI de la teva Inspecció
 • Contractació Online EN NOMÉS 3 PASSOS
 • Rep l’ INFORME EN 48h / 72h
 • ZONA CLIENT amb els Documents, Factures
 • Organitzem la ITE mitjançant FULLS D’AVISOS
 • PAGAMENTS amb Targeta, Transferència o Paypal
 • SISTEMA D´ALERTES abans que caduqui l’ ITE

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Has d'acceptar la nostra política Protecció de Dades

11 + 11 =

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)
×

¡Hola, soy Raúl! ¿En que te puedo ayudar? Escríbeme por Whatsapp

Hola, sóc Raúl! En què et puc ajudar? Escriu-me per Whatsapp

×